Н б льш не буде

Ні більш не буде марних сподівань,
Хай все згорить і зникне як з"явилось,
Це сон і це мені лише наснилось,
Та біль заносить знову мене в яв,

Крізь мріїї я на тебе більше не дивлюся,
Та очі ці мої блакитні тонуть в самоті,
І ще за тебе досі я клянусь молюся,
І ангел мій втомився на руках мене нести.


Рецензии