Вже давно не л таю у мр ях

Вже давно не літаю у мріях,
Лише дивлюсь на ясні зірки,
В нічному небі пусті надії,
Скільки їх залишив по собі,

І навіть вже не так страшно,
Зилишити осінь цю в самоті,
Я віддаю тобі біль завчасно,
А рани на серці залишаю собі,

І ще не зовсім осипалось листя,
Та вечір ще теплий для мрій,
Прогуляюсь пустим я містом,
І знайду себе у пітьмі подій.


Рецензии