Шлях щастя який залишивсь..

І знову в зоні ризику щастя,
Я йду до кінця не боюсь,
Мене вже чекаюсть напасті,
Та все одно я проб"юсь,

Нічого не бачу, не чую,
І дороги не видно кінця,
На роздоріжжі доля кепкує,
Та в очах її немає вогня,

І нехай з ніг збивають,
Спогади, що тягнуть униз,
Та я все одно подолаю,
Шлях щастя, що залишивсь.


Рецензии