С ясенька падаюць лисцики клёника!

І ... я да мамы спяшайсь.
Ось ана, радуетц
Дзіўнае осені зь
В просіні ці й дашча й.

Сі до міноры! Кругом памідорыкы!
Шо вытэ гондычкы гам!
Мы вот с теплічкы й
Уладым отлічно жа й
Хоть цілу вш хуру й тых яд.

Муха сядыцьця чы
Да на споднычкы іх,
Гэных хвайнюшчых дзіўчат.
Шо ты мні кажыця! Я абдымаюся зь
Прама і нават з Брыль Янт.

От почыталы мы
Шося тут гарные.
Да ныпонятнэ ныкак!
Бо ж трэба грамота, шчоб догадатыса,
Шчо я са шчочкі ш з МохРа Ж.

І, тым не меньч, дзяКвам вам,
Ах, ты Люсіньда Гох Маньк!
Ну, шо зашла й бес платка к...
Ну, не ж Кабзар

... опшым-то, Лёніка ўсі гэты Козачкі ш.
Ек жэ ты в кіш іх васьМаш.
Калі-кагда...
Ось там балВань
Братка Ваксь


Рецензии