Ностальгiя

В час, коли в гості навідується безнадія,
Згадую раптом, як вперше почув я колись
Слово прекрасне «ностальгія»,
Що означає по іншому – туга за чимсь.
              Тільки сьогодні усе повторилось, як сон,
              Просто у тиші нічній застогнав саксофон...
В час, коли в гості навідується безнадія,
Чого раніше не знав, або не помічав,
Так, як не знає часОм, що таке ностальгія,
Той, хто ніколи нічого й ніде не втрачав.
               В гаморі дня не приходить ніколи вона,
               Тільки самотність її випиває до дна...
Туга моя під красивою назвою «ностальгія»,
Згадую я всі колишні надії, забуті мрії.               
Туга моя під красивою назвою «ностальгія»,
Туга моя, ностальгія моя, ностальгія...

30.08.1995


Рецензии