Тато

Я бачу долю в його очах
Її  беріг він довго всі літа
І в день і в зоряних ночах
Прожив щасливо всі міста.

Лиш добре серденько його моє
И кров та рідна, що життя дала,
Усе на світі він проллє,
Усе на світі, щоб жила.

Великий мій уклін тобі
Ти мужній, чесний, рідний мій.
Не май ти сумнівів в собі
Ти кращій тато кожних мрій.


Рецензии