Ще скачуть на граблях, що так недалек

Ще скачуть на граблях , що так недалекі

Вдохновение здесь: " Кто виноват?"Олег Колесник 3 http://www.stihi.ru/2014/09/03/4566

Вже скоро замерзне уся Україна,
Тріщать у народу чуби
Біснується тільки одна половина…
Везуть із Донбасу гроби…
А західні хмари кочують по краю
Такі войовничі і злі.
А люди обманені так же гадають
Повинні що в цім москалі?
Ще скачуть на граблях , що так недалекі
І лоб в сотий раз себе б’ють
Сміються над ними  високі смереки:
«Москалі  їм життя не дають»
Так скачте, и грійтесь якщо не доходить
Ліпіть ви на зиму кізяк.
Обама із США хай у вас хороводить
Якщо українець  - чудак…  (чудак с начальної букви  М)


Рецензии
Спасибо за стихи, Виктор Васильевич!
Все только усугубляется...к сожалению...
С уважением,

Натали Мишарина   20.02.2023 08:55     Заявить о нарушении
Спасибо, Натали!
С уважением,

Сенько Виктор Васильевич   20.02.2023 14:49   Заявить о нарушении
На это произведение написано 27 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.