Оптим стично-пророче

Оптимістично-пророче.
(з містичним ухилом)

Ми станем старші і помрем.
Зариють нас в пісочок.
І черв'ячок нас всіх зжере.
Отак  я всім пророчу.

На вудку цього черв'яка.
І зловлять щуку, другу...
У вас підніметься рука
Серьожку з'істи? Друга...


Рецензии
потому что есть надо вилкой и ртом))).

Добрыйдоктор   09.09.2014 17:29     Заявить о нарушении