См х л ку там може вбити

Сміх лікує там може вбити,
Врятувати та навіть спалить,
Мені краще без тебе жити,
Бо ще досі душа болить,

Ти вбиваєш мене ненароком,
Непомітно для інших псуєш,
І все далі і з кожним кроком,
Серце повільно від болі стає,

Зупиняється час та не можу,
Встати з колін і кулю несе,
Я вийти, я вибігти знову хочу,
Та ангел знову рятує мене....


Рецензии