Очi

Вечір. Зима. Повний тролейбус  втомлених очей.
Часу нема. Останній тролейбус в сутінках ночей.
Раптом в юрбі погляд зустрівся з поглядом твоїм,
Подих завмер, наче втопився в твоїх очах синіх…

І розцвіли прямо по вікнах квіти весняні,
І попливли ріками світла звуки неземні,
Сірі обличчя стали довкола милі і свої,
Щезла зима, тільки змахнула крилами білими…

В тих очах була весна, запах сонця, шепіт ночі,
Гарячий вітровій під пелюстками вій – твої очі,
В тих очах була весна, шепіт моря, сміх дівочий,
Відлуння моїх мрій – твої очі.

10.10.2005


Рецензии