Ти i я

Я не знаю, чому все так сталось,
Я надіявся, все це мине,
Я чекав стільки літ, хоч раз озовись.
І якесь довгоноге дівчисько,
Безтурботно минувши мене,
Нагадало мені дуже близько
Ту, якою ти бУла колись.
Тільки ти і я пам’ятати будем
Тихі вечори нашої весни.
Тільки ти і я, може не забудем,
Тільки ти і я, тільки я і ти.

Та весна повернулась до мене,
Хоч між нами далекі світи,
Хоч ми вже не ті, хоч рОки пройшли.
Все одно я ніяк не забуду,
Як уміла сміятися ти,
Скільки раз обіцяв, що не буду,
Кожен день повертаюсь туди.
Де тільки ти і я пам’ятати будем
Тихі вечори нашої весни.
Тільки ти і я, може не забудем,
Тільки ти і я, тільки я і ти.

27.04.1995


Рецензии