М й апполон

Так схожий вiн на Апполона,
Такая ж хода i краса
Та тiльки  гордостi не вмiру
Йому  спослали небеса.
   
Собою задоволенний  сповна
Обожнює i запах чаю, i вина.
Iз вуст медових пiсенька лунає
Його щасливу долю прославляє.
 
2008 р.


Рецензии