Як на в йн

Я все ще сплю,
Хоча немає снів.
Я відчуваю ворога
Десь поруч, рядом.

Він також спить
І вже не бачить снів-
Я поруч, недалеко,
Рядом.

Навіщо ти?
Тебе ж не знаю я!
Не бачились,
не пили разом!

Я спати хочу!
Чи не втомився ти?!
Ми поруч, ми на грані
Разом.


Рецензии