Вечiр

Я не цiную слово 
Що лихорадить знов.
Коли, коли чекаєш
Знову
I сон вмирає,
Наче втома
На плечах
Звiсив ноги
Бiль
Я не тримаю в сих долонях
Скалiчене тобою
Горе,
Що попелом розвiю
Знову
Чекання - вiдпусти мене
Навiк
Ти знаєш,
В самотi воно не так стучить
На волi
Бажання опiуму для вух моїх
Зi мною
Вмирає тихо
Море спить
I вимкнено твiй смiх
Поволi
Я хочу вiдчувати землю
У руках твоїх...
Сьогоднi
Сучасне слово рiже,
Годi,
А моє серце - не гранiт.
Вернись
Побач мене такою,
Нелюбу, безталанну
I нiкому
Не скажеш бiльше тих пекучих слiв...


Рецензии