Зоряна нiч

В зелених гаях рука у руці
Там підЕмо ми разом з тобою, як діти малі,
Де трави густі, де квіти в росі,
Там, де сходить зоря світанкова над краєм землі.

Ти тільки згадай рожевий туман,
Всі зими і весни наші пройдені разОм,
І щебіт птахів, і мрій океан,
ПовернЕться наша юність чарівним тим сном.

Хай роки летять, хай роки ідуть,
В наших душах залишаться струни такі молоді,
Забудеш про все, лише не забудь,
Як красиво пливе жовте листя по темній воді.

Хай зоряна ніч огорне серця,
І місяця срібне коло в небесах сія,
В ту зоряну ніч мелодія ця
Звучала для нас обох, як пісня солов’я,
Вела нас по світу музика моя.

5.09.2005

Пісня "ЗОРЯНА НІЧ"
https://www.youtube.com/watch?v=cibRv4HD_Fs


Рецензии