Ти нав ть не зна ш..

Ти навіть не знаєш, що ти вже зробив,
Ти й гадки не маєш про зміни в мені..
Від довгого сну ти мене розбудив,
Та змусив сміятися очі ясні;..

Я хочу щоб знав..моє серце співає!
Гучніше всіх звуків живої природи,
При погляді світло веселкою грає,
Звикаю тепер до такої погоди..

Ти навіть не знаєш, чарі;вно як бути,
Знаходитись поруч - це щось неймовірне!
Дивитись на тебе і голос твій чути,
І знати, що вибір цей зроблено Вірно..

Як добре в присутності бути собою,
Без стра;ху й приймати так само тебе,
Для мене ти кращий, душею це знаю..
Це дар так любити, відкривши себе.

Ти навіть не знаєш, що ти вже зробив..
Чи знаєш..? Бо погляд я бачу взаємний,
Найвищий дарунок..якщо полюбив..
Так само як я - це є щастя, напевно..


Рецензии