Мiсто

Місто моє, ти єдине, одне,
Кращого в світі не знаю,
Отчим теплом зігріваєш мене,
Тільки для тебе співаю.

Ти пам’ятай у далеких краях,
Де народився і виріс,
Знає куди повертатися птах,
Як відлітає у вирій.

В серці несіть його через роки,
Рідного не забувайте,
Тут наші друзі і наші батьки,
Разом зі мною співайте.

Місто моє, сонцем окрилене,
Світла зоря над тобою встає,
Будь же завжди чистою хвилею,
Доброю силою, місто моє.

7.01.2006

Пісня "МІСТО МОЄ"
https://www.youtube.com/watch?v=KXKcIksHqHk


Рецензии