Тобi

Верби над озером тихо схилилися ,
День закотився в вечірній туман,
Дві рідні долі, два серця зустрілися,
Тихо зустрілися там.
              В травах покошених ніч заблудилася,
              В серці порожнім порожня луна,
              В небі глибокому зорі втопилися,
              Випливла тільки одна…

В тиші нічній, у мовчанні у нашому
Місця нема галасливій юрбі,
І не придумав нічого я кращого,-
Пісню дарую  тобі.
                Вірю, колись, десь у просторі другому
                Чимось забутим на тебе війне,
                З тихим зітханням і з світлою тугою
                Може, згадаєш мене.
Верби над озером тихо схилилися ,
День закотився в вечірній туман,
Дві рідні долі, два серця зустрілися,
Тихо зустрілися там.

2.06.2004


Рецензии