Посвящается детям, погибшим в Беслане и в Каспийск

Разити, хIулкIути
ХIебван жагати,
Дунъя шалабарес
Саби акIубти.

БиштIати, сакIубти
Уршби ва рурсби,
Урмиван ухути
Шалати хIулби.

Умутли дицIибти
Умути уркIби,
Халал талихIличи
Чула хьулани

ЦIудар хиялтала
Балагьлизирад
МяхIкамдарес хIуша
Биалри ахъри.

Дамкьурти гъагулти
ЧехIедаахъес,
Гъургъа шин хIушачи
ЧяхIхIедухъахъес,

Шалати хIулбазир
Нургъбала кIунтIри
ЛямцIхIедухъахъес
Биалри ахъри.

Биалри берцахъес
 Бесланна дурхIни
Илдас кьадин дила
Жан кьурбандарес.

Биалри берцахъес
Каспийскла дурхIни,
Биалри, биалри,
Биалри ахъри.

БиштIати дурхIнала
ХIила шаруби,
Ила лайдакIибти
ХIунтIена вавни.


Рецензии