***

Гьала гIебшнила дирихь
чебашес бехIбихьалли,
вацIализир галгуби
зурхIябтиван ухалли,

ванзаличи кIарали
кьалтинти удушалли,
юглизидяхI арцанти
хIункьрадли ардашалли-

илхIели нура аркьяс
гIелабси архIяличи,
аркьяс ахиратлизи
дила хала бегIтачи.

Аркьяс, амма рухI кавлан
гьавала лехIдешлизир
кавлан умути шинна
ругерла агилизир.

Рахли мерс далкьутиван
къукъу-рямхъ кIухдухъалли,
гъагултала цIябдешли
дунъя ясирбуцалли,

Гьарахълабад лябкьуси
берхIила нур аурли,
хIушачи нура ляркьяс
дунъя шалабирули.

Ляркьяс гIялам берцахъес
кахти гIязабтазибад,
цIябдешли дицIиб уркIби
дирцIахъули умутли.


Рецензии