Ще дойда за момент при теб от Рая

"Ела за миг поне при мен от Рая!"
                Павел Горинов
 
Понеже вън е мрачно и студено,
и есенният дъжд безгрижно плиска,
понеже гледам някак си смутено
и чувствам те ту вятърен, ту близък,
понеже я изгубих мойта фея
далеч по пътя, някъде из мрака,
понеже нямам грешки и не смея
да правя нови и да ги очаквам...
 
 
Ще дойда за момент при теб от Рая,
ще те погаля, в тебе ще притихна.
И влюбена във твоята омая
за сетен път докрай ще те обикна!


Рецензии