***

Иш дунъяличир дигай
агарти диаллири
лебилра алав дунъя
бурци цябдешли, миъли.

Мар дигайла шалали
мирхъиличи дихьибти,
верхIел рангла зурхIябван
пархдикIахъу гулвавни.

КарцIайла малхIямдешли,
Ванзаличи духъунти,
мургьи-рангван БерхIила
алкахъи сар нурани.

Дигайла гIязиздешли,
нешла дурхIяличирти,
вава-кьарли атхIебван
щадбирахъу адамти.

БегI гьалар уркIилизир
дигай зайдухъахъунси.
жагьси рурсила хIерли
мягIничеббиру дунъя.


Рецензии