Якби ж ти знала, мамо..

Якби ж ти знала, мамо, я змогла..!
Здолати те, що не здолала ти..
Якби ж ти знала.. я себе перемогла..!
Мізе;рний страх печалі й самоти..

Якби ж ти знала - ти б пишалась мною..
Бо я в собі; відкрила ці;лий світ..
Знайшла того, кому я небайдужа, знаю..
Того, хто розтопив на серці лід..

Якби ж ти знала, мамо, я знайшла..
Одвічний мир в душі, любов у серці..
І я сама до цьо;го всьо;го, так..дойшла..
Моє спасіння - Бог, бо не залишив наодинці..

Той Бог, що в кожному живе - це Дух..
Це те, що привело на стежку щастя..
Розкрило но;ві грані, ліпший слух..
Щоб чути істинні  бажання, що від серця..

Як би ж ти знала, мамо, я щаслива..!
І відчуваю..знаєш..відчуваю..так.


Рецензии