Гимн садам Валапас,

Або как нам ваяваць
С украіскім паўстань зь

Гоньдзе ў нас сёння сьвята пісьменнасьці!
І таму спакваля й
Мы тут будзема й бэньдзема зь семачкі ш
Сажыгаць да вутра ў…

А колы ж, а колы ж гэто нэмочы й
Да й нычый самосвал фш
Гондэ о кала самава БэйРыйСця
Ва ў саду да Васяр?

Дасягайця да самага нерасту вш!
А чаво там сцягСняхц!
Вот сцягНуля зе бабачка Верачка
Но ж вады ва Брылька.

Даў жа Бог во ўсё ёй, гэнай сцервачцы,
За кахансф да музыкант.
А іначай, канешня, канюшынька
Як аздраў пінску шляхт.

І хай заяцца белкі сь ва ў Ласаўцах.
А чаво шкадаваць!
Хопе-хваце зе спелыя яблычкі й
Хай хаця п ля й Любашк.

Так шо, Хаім, ты вельмі не майся так.
Прыбірома с карня й!
От і на тобі: іш він снядае мне!
А я й оптом тавар!

Вот такая у нас выйшла клясіка
У ф паэта Брыль Янк.
Ну, няма, ну, ныма, згынь, талантыкаў
А ны й в Рылавічах.

Бо говорать тут як. Да і как.
Вун пушоф ду субак.
А вуна шось чогося в куста… х!
Хрінём рэдьку бабах.

Карацей гондзі кажучі, й завязка
Шэ прыгодыця вам п.
Ты но ровыра ставь не да баріна
Гынды во шэ й ларка ж.

ЗаяДаяма й мы во вуш зарыкы й
Украіскія гвалт.
Бо, ну, как узурпатары
БузінКУ Б да не вшквар ць.

Зуб за зуб. Как ф жыдка.


Рецензии