У серцях хова ться н ч

У серцях ховається ніч,
в безсмутковому лоні тривоги.
У печалі шепоче пліч-о-пліч
з тобою, відзеркалює далі дорога.

Не згасне свіча не до ранку,
не загинуть надії твоєї утрати.
Залишишся стояти на ганку
безсердечно, але тихо чекати.

Міняються вірші місцями,
чуття розкрадені чужими словами.
Чи можна вважати рятунком,
те що сказано мовчки німим поцілунком?!



----------------------------
Z.M.

Смутно-яскрава, нова осінь


Рецензии