Нiч

 Хочу провалитися в темні твої очі,
 Як прозорий місяць тане  угорі,
 Ніч зійде на землю і в обіймах ночі
 Тихо попливемо ми разом до зорі.             

 Погляди зіткнулися, дві незримі ниті,
 Руки доторкнулися,видали себе,
 Вистачило нам тоді однієї миті,
 Я давно тебе чекав.
 А, може, й не тебе.               

 Може, розійдемося зовсім незнайомі,
 Може, охолодить нас ранок надворі,
 Може, й пошкодуємо, ну, а поки що ми               
 Тихо попливемо разом до зорі.

 28.06.1991

               


Рецензии