Пiсня про тебе

Серед ночі свіча догорала,
Білим воском-сльозами стікала,
Закрутилися зорі у танці,
Щоб безслідно розтанути вранці.

А на столику аркуш порожній,
А на серці неспокій тривожний,
Ляжуть бистрі рядки на папері,
Як постукає ранок у двері.

Заспіваю цю пісню про тебе
І боятися щастя не треба,
Не боятися ніжного слова,
Не боятися снів кольорових.

Якби вмів я, як ти заспівати,
Небо піснею розмалювати,
Розказав би я цілому світу
Про любов мою, серцем зігріту.

Може, буде та пісня про тебе,
Може, буде та пісня про небо,
Крає тінь опівнічного птаха
Срібну смугу Чумацького шляху.

4.03.2005

"ПІСНЯ ПРО ТЕБЕ"
https://www.youtube.com/watch?v=cibRv4HD_Fs


Рецензии