Свiтло i тiнь

Буває часто так, що разом йдуть по світу
Зовсім протилежні люди, зовсім різні,
Холодний камінь і живі яскраві квіти,
В одному небі сонечко і хмари грізні живуть.
            В одному серці і добро, і зло буває,
            Різні половинки зАвжди – одне ціле,
            Чому влаштовано так світ, ніхто не знає,
            Якщо ти хочеш розділити чорне й біле, забудь.
А тіні взагалі без світла не буває,
І без розлуки зустрічі не може бути,
Хтось повзає усе життя, а хтось літає,
Лиш той, хто чує крик, той вміє тишу чути німу.
          Любов і ненависть завждИ ідуть пліч-о-пліч,
          Як у одних очах живуть і сміх, і сльози,
          Солодке і гірке – в меню одному поруч,
          І в одній природі – спека і морози… Тому
Світло і тінь розділяють нас,
І поєднують в собі і осінь, і весну,
Йде в далечінь невблаганний час,
Залишаючи тобі із двох пісень одну…

2010


Рецензии