I гiрко, i марно

Дивлюся я в телек та і думку гадаю.
Чому Україна спокою не знає?
Шукає в Європі якого рожна?
Ні німцям, ні ляхам вона не нужна.

Нужны её недра, земля и заводы,
Дешёвые руки простого народа,
И дурни с майдана надеются зря
Срубить щирых бабок, Москву матеря.

Чекай, Україна, не ріжь по живому,
По общей судьбе и по общему дому,
Чужая в Европе ты с долей своей -
Хіба же хто любить нерідних дітей?


Рецензии