Спогади

І все нагадує тебе...
І знов вертаюсь я в минуле,
коли втрачала я себе,
як тільки б в очі заглянула.
І знов ніяк не надивлюсь
у ці прекрасні дивні очі,
які мені завжди, клянусь,
являлись у весняні ночі.
Згадала я сьогодні все:
і як на зорі ми дивились...
і ніч ця спогади несе
про те, як в тебе я влюбилась.

06.07.13


Рецензии