Нема сил

Знову повернулась
сiрих днів моїх печаль осіння.
Знаєш, я не зможу подолати
цей біль, що серце ріже!

Знову посміхаюсь -
вiдганяю цю чорну тінь.
Знаєш, це так важко -
вдавати радiсть через бiль.


Рецензии