Ромашки та волошки

            ВОЛОШКИ ТА РОМАШКИ

         Нарву волошок та ромашок -
         Чудових квітів польових.         
         Прийду додому вранці тишком,
         Подарю сестрам дорогим.
         Привіт, сестрички, дорогії,
         Прийшов я з квітами до вас.
         Чому ж це ви такі сумнії?
         Зійшло вже сонечко для вас.
         Всміхайтесь зранку й до світанку,
         Радійте ви цьому життю.
         Шануйте матінку єдину,
         Співайте пісню голосну.
         Бо мама в нас одна єдина,
         Наша голубка дорога.
         Чекала мама свого сина,
         Бажала гарного життя.
         О, сину любий, милі доньки,
         З любов'ю треба в мирі жити.
         Щоб ви щасливі всі були,
         Про маму пам'ять зберегли.
         Нехай щасливі діти будуть,
         Нехай в достатку всі живуть.
         Щоб не сварилися ніколи,
         Слова матусі збережуть.


Рецензии
Душевно, Галина!
Мама, это святое!
Спасибо.

Галина Лычковская   05.12.2014 22:11     Заявить о нарушении
СПАСИБО ВАМ БОЛЬШОЕ ЗА ОТЗЫВЫ.

Галина Полищук Ярмульская   05.12.2014 23:13   Заявить о нарушении
На это произведение написано 10 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.