Мегеб

БиштIа-биштIал ши леби
ХIяйран ахъ дубуртазиб.
Ил шилара у саби
«Мегеб», бурис хIушази.

Практикаличи нуша
Дякьунра Мегеблизи.
Биаллира «дураша»
Ши калун уркIилизиб.

Дебали разидарра
Адамтани Мегебла.
Гьайбатли таманбираб
Лебси чула уркIилаб.

Мер саби тамашала
Дарга жага бариси.
Адамтачил ил шила
Гьанна нуша дархдаси.


Рецензии