Музика ночi

День неспокійний нарешті стихає,
І засинає, і втомлено спить,
Майже нечутно тиша зітхає,
То – музика ночі звучить.

Тихо навколо, як в темному храмі,
Зоряні вогники гаснучих свіч,
Срібна лампада – місяць над нами,
Закоханий в ніч…

Музика ночі в небеснім просторі,
В чистій, холодній його глибині,
З чорного неба падають зорі
Прямо в долоні мені.

І недосяжні зірки, наче грона,
На оксамиті високих небес,
Світло їх лине у всесвіт бездонний
І губиться десь…

20.04.1996

Пісня "МУЗИКА НОЧІ"
https://www.youtube.com/watch?v=WjQTkvzQ_aU


Рецензии