Ти пiшов у нiч

(Жіноча)

Ти пішов у ніч і байдуже так
Половину серця мого з собою забрав,
Залишив мені, як прощання знак,
Три жаданих слова, яких не сказав.

Малювали ми небо, малювали ми вітер,
І в малюнках тих веселилися діти,
Ми літали у снах, неначе зовсім малі,
Та розлуки холодної нікуди діти,
Пелюстками змахнуть, наче крильцями, квіти,
Щоб скоріш відірватися від цієї землі.

Голоси на світанку тихенько заснули,
Що забрала та ніч, ми давно вже забули,
Тільки місяць знає, що між хмари пливе.
Я не була такою, я ніколи не була,
Я любила ті квіти, я слова усі чула
Рівно до того дня, як зустріла тебе.

1.02.2006

Пісня "ТИ ПІШОВ У НІЧ"
https://www.youtube.com/watch?v=y4vxOIo4EAg&t=10s


Рецензии