***

Та безмежна наша зброя
тепер в твоїх, моїх руках
В обіймах, в посмішці твоїй
я бачу те, що так давно шукав.

Я вірю в ангелів крилатих
що літають завжди поміж нас
Наш янгол спить вночі спокійно
бо в любові наша незрівнянна сила.

Ми йшли по горах і по рівнинах
наш шлях і був і буде непростим
Але тримаючи тебе за руку
я завжди буду там, де маю бути...


Рецензии