Клятва

Матінко Україно,
Обіцяю тебе врятувати
Хай січуть лозинами спину,
Та будуть мене катувати.

Присягаюсь тобі служити ,
І всіх хто до тебе іде
Зі зброєю буду душити
Щоб ніхто не розрив тебе.

Хай доносить цю клятву злий вітер,
У ворожі,злі табори
Пам'ятайте що доньки та діти
Всі за матір  постoють завжди.


Рецензии