Долi полiт

Сонце сяде за небокрай,
Посміхнеться за обрієм,
А я полечу за ним, за сонцем услід,
Ти цей вечір запам’ятай,
Коли тінями довгими,
Опустилась ніч на весь білий світ.

Дорога манить в життя нове,
Забудь усе, що забудеться,
Бо не знає ніхто долі політ,
А довкола – життя нове,
Що не збулося, збудеться,
Ти поспішай вперед, за долею вслід.

Хай несе мене в далекі далі
Мій крутий швидкий автомобіль,
Хай нам вітер пісню заспіває
І свобода ллється звідусіль.

26.06.2008

Пісня "ДОЛІ ПОЛІТ"
https://www.youtube.com/watch?v=hc2Jw3J1be8


Рецензии