Посмiшка мами

(Дитяча)               

Новий день над містом пісню заспіває,
І розбудить нас світанкова зоря,
Вітерець легенький у траві гуляє,
Ранок посміхається, як мама моя.

Різні негаразди ти усі розвієш,
Тільки посміхнись і радіє сім’я,
Бо ніхто на світі всміхатися не вміє,
Так, як посміхається матуся моя.

Засмієшся дзвінко – дзвоники розсієш,
І, коли піду по дорогах життя,
Вірю я і знаю, – ти мене зігрієш,
Посміхнись до мене, матусю, моя.

Посмішка твоя, неначе сонечко,
Як крізь хмари промінь проб’ється його,
Посмішка твоя, неначе сонечко,
Що проганяє зиму із серця мого,
Проганяє з серця мого.

30.09.2005

Пісня "ПОСМІШКА МАМИ"
https://www.youtube.com/watch?v=K84puvqlS-g


Рецензии