Украина пройда!

               
Україна гидка пройда. Отака нікчемна фойда.
За доляри сучка боса продалась америкосам.
Щоб ті різали, чавили, непокірних всіх бомбили.
 На шматки щоб усе рвали, на Росію все звертали.
Люди ходять як в тумані, всі окутані, в дурмані.
 Правди бачити не хочуть, чують правду - рожі корчуть.
 Кажуть, що то все брехня, що війни у нас нема.
 Що Росія то напала і усе спровокувала.
 Хоче все в нас захватить, руським чоботом давить.
 А не знають всі ті люди, що Росія всіх розбудить.
 Від дурману всіх звільнить, дасть усім нам мирно жить .

©Copyright:Татьяна Донец, серпень 2014 г.


Рецензии