П сня серця

Так класно ти у мене є,
 а я у тебе.
Тепло в і ласку віддаєм
А що ще треба?

(Несуть думки мене кудись,
Ти тільки поруч залишись,
Ну поцілуй, ну пригорнись,
Благаю неба.)  - двічі


Не відпускай гарячих рук
 й мене від себе.
Сердець закоханих той стук
У мене й тебе.

(Зірввалось щире почуття,
Без вороття без каяття,
не уявляю я життя
Тепер без тебе). _ двічі


Рідніших вуст не знайдеш ти
у всьому світі
І не збагнуть лиш зберегти
любов у цвіті,

(І ніжність пристрасть тих очей,
 гарячих зоряних ночей,
  і дорогих обом речей
й щасливі миті.) – двічі

21.02.2012


Рецензии