стукне 30

рано чи пізно, як і усім,
тобі стукне тридцять,
в тебе буде криза
і двійко дітей.
в тебе буде безліч ідей,
на вихідних багато гостей,
а для мами завжди новостей.
ти ходитимеш на роботу,
рідше - в музей.
Набереш кілька зайвих кілограмів.
але по дорозі додому
             завжди дзвонитимеш мамі.
ти так-само не одягатимеш шапку,

і нарешті навчишся ставити крапку.
ти обов'язково втреш носа всім.
та тобі завжди тридцять,
коли тобі двадцять і коли сорок сім.


Рецензии