Що в словi риeшся моeму?

Що в слові риєшся моєму?

Що в слові риєшся моєму?
Дивись своє не загуби,
Свою пихатість бережи
Для інших ненависть і гнів.

Хто ти такий, щоб посміхатись
Над моїм словом потішатись,
Комічний бруд на спину ллєш,
Дивись від злості не вдавись.

Гадаєш славу упіймав,
І на шляху своєму клятім,
Ганчір'ям бавиш новий світ,
Все озираючись навколо.

Поглянь на себе хоч на мить,
Ти забруднився до кісток,
Лайном прославився слизьким,
В ганебнім кодлі між повій.


Рецензии