Канiкули

(Дитяча)               

Відсміялось літо дзвінко, як ніколи,
Від книжок і зошитів відвикли ми,
Знаєте чому так любимо ми школу?
А тому, що в школі є канікули.

Посеред канікул хочу я до школи,
Кожен однокласник – мені друг і брат,
Поганяти з ними у дворі футбола
І позачіпатися до дівчат.

Ми після канікул станемо сильніші,
Сядемо за парти до своїх книжок,
Дзвоник на перерву завжди веселіший,
Ніж такий же самий дзвоник на урок.

Не тужи за нами, школо, рідна школо,
Повернеться скоро вся твоя сім’я,
Не свари на мене, таточку, ніколи,
А згадай, як був такий самий, як я.

21.10.2006

Пісня "КАНІКУЛИ"
https://www.youtube.com/watch?v=U05LJMsuzbw


Рецензии