Новорiчна

В ніч новорічну ми знову зустрілися
На перехресті років,
Року старого сліди загубилися
В мареві білих снігів,
І зазвучить, як чарівна мелодія,
Келихів чистий кришталь,
Всіх нас огорне сьогодні
Світла і тиха печаль.

В іскрах шампанського зорі засвітяться,
Як новорічні вогні,
І за святковим столом не помітиться,
Як пролетить ота ніч,
Хай подарує нам щастя хоч крихітку
Добрий старий Дід Мороз,
І за усіх нас сьогодні я підіймаю цей тост.

Завтра – перший день Нової зорі,
Завтра – новий день,
Завтра – Новий рік.

16.02.1995


Рецензии