Чидам барес хIаврулра

Цаца гьахъле угьалра
ХIу царри уркIилзела.
Жан хIулбе кьяпIдаралра
Дия хIулбас гьадила.

Кьаркьала мелзе хIина
ХIу мякьизе хIинхIале.
УмцIиша хIаке кина?!
Разиврус хIу ракIале.

УркIи гьалак букIуле
ХIу кераэс дигулра.
ХIу мякьизе хIакьуле
Чидам барес хIаврулра


Рецензии