Дигуй рурси нам хIагиб

Гьахъанакан тIарукIусра,
КIунтIубе кьас дируле.
ХIатI мякьизе вакIалра
ХIу хIалугуй балуле.

Припев
Дия хIулбе хIадумсар
Цаца тIардукIалера.
Жан кьаркьала ялбурар,
Гьахъкан кераалера.

ХIу дигахъисра асле
УркIила мурад хIаргъу.
Нагагьладан эбкIасле
Диги хIябизе дирхьу.

Гьахъанакан тIарукIуле
Дия уркIи пIякьбикиб.
Къадаран хIина букIуле
Дигуй рурси нам хIагиб.


Рецензии