Ось i все

(Пам'яті друга)

Ось і все, забута пісня вже не оживе,
Як в крапельках роси зів’ялі квіти,
Як жовтий листок, що по воді попливе,
Як світлий спогад минулого літа.

Ось і все, не можу я повірити словам,
Кинутим в обличчя диким вітром,
Ось і все, ось і все, залишається нам
Світлий спогад минулого літа.

Ось і все, та не змовка, звучить,як і тоді
Музика, теплом твоїм зігріта,
Як грози далекі, як літа молоді,
Як світлий спогад минулого літа.

Ось і все, зійдуть сніги, прийде у світ весна,
Вкриються сади вишневим цвітом,
Ось і все, ось і все, залишається  нам
Світлий спогад минулого літа.

8.09.1995


Рецензии