Осiнь

Холодом осіннім
На душі повіє,
Гіркою журбою,
Відчуттям біди.
Криком журавлиним
Всі мої надії
Тихо відлітають
В нікуди.
Осінь заплакала  сірим дощем…

Музика замовкне
У глухій безодні,
Слово несміливе
Зникне вдалині,
Лишаться в тумані
Вогники холодні,
Довгі ночі
І похмурі дні.
Осінь заплакала  сірим дощем…

Прямо з неба
Листя жовте опадає,
Мокрого асфальту
Чорна глибина…
Знову першим снігом
Слід твій замітає
Знову залишаєшся одна.
Осінь заплакала  сірим дощем…

3.08.1991

Пісня "ОСІНЬ"
https://www.youtube.com/watch?v=XUoT4iVyTn0


Рецензии