Купальська нiч

В ніч на Івана в чарівнім серпанку,
Підемо разом назустріч світанку,
Шепіт гарячий в ночі,
Голоси молоді.
В шепоті тому серця завмирають,
В річку дівчата віночки пускають,
І тихо пливуть ті віночки
По темній воді.

В ніч на Івана вогні загорілися,
Руки гарячі у танці зустрілися,
Я розшукаю,
Де папороть в лісі цвіте.
Пахне повітря травою прим’ятою,
Пахне чар-зіллям і рутою-м’ятою,
В ніч на Івана
Буяє життя молоде.

Зачаровані обоє
З зоряним небом віч-на-віч,
Обіймає нас з тобою
Ніч, Купальська ніч.

11.04.1991

Пісня "КУПАЛЬСЬКА НІЧ"
https://www.youtube.com/watch?v=XUoT4iVyTn0


Рецензии